En değerli kaynağımız insan gücünü en etkin şekilde değerlendirerek, çalışanlarımızı mutlu kılacak, verimliliği arttıracak süreçleri tanımlamak ve stratejik iş ortağı olarak tüm diğer fonksiyonlara sürekli destek vererek şirket hedeflerine ulaşmasına katkıda bulunmaktır. Bu takımın bir parçası olarak gördüğümüz her çalışanımızın katkısını önemsiyor ve elde edilen başarıyı paylaşıyoruz. Tuğsan Medikal ulusal ve uluslararası alanda bir marka olma yolunda bugünlere taşıyan temel stratejilerinden bir tanesi de insan kaynağına verdiği önem ve bu kaynağı en doğru şekilde değerlendirme anlayışıdır.

Ülkemizde ve Dünyada Sağlık sektörünün büyüme süreci, sektörün istihdam gücünü de artırmış, çeşitli meslek grupları açısından tercih edilen bir iş kolu haline gelmesini sağlamıştır. Bu süreçte doğru işe doğru insan akışının sağlıklı yürütülebilmesi ve insan kaynağının doğru yönetilmesi ile başarı mümkündür. Bu bilinçle hareket eden Tuğsan Medikal bundan sonraki hedefleri içerisinde de insan kaynağı etkin rol oynamayı sürdürecektir.

Tuğsan Medikal insan kaynakları politikası tüm çalışanların kuruma bağlılığını artırarak ortak hedeflere, ortak kazanımlarla yürümek üzerine kuruludur. Başarı bir takım işidir ve o takımın her bireyinin ortaya konan başarıda payı olacağı kuşkusuzdur. Firmamıza yapılan iş başvuruları İnsan Kaynakları Departmanımız tarafından değerlendirmeye alınır.

Tüm iş başvuruları aşağıda bulunan başvuru formu üzerinden veya info@tugsanmedikal.com adresine CV gönderilerek yapılabilmektedir.